Första inlägget!

Hejsan och välkommen till min nya blogg. Har bestämt mig att börja blogga igen!

Läste på aftonbladet idag att det är H&M som ska designa OS truppens kläder till OS i Rio 2014 coolt! Hoopas att de kommer att se bra ut för förra året var de inte snygga alls. Det kan ju inte bli sämra i ala fall, tycker att det var bra att de valde ett svensk märke denna gång och inte ett kinesiskt som förra året. 

 

Usch har suttit och pluggat hela dagen, har omtenta på fredag i kursen som jag läste i höstas. Inte så kul.. Usch hoppas att jag klarar den den här gången orkar inte göra om den igen... Men jag känner mig ganska så säker faktiskt ska plugga lite på vokabulären imorgon hade jag tänkt och sen så ska jag kolla igenom gamla antekningar och övningar som jag gjorde på föreläsningarna sen får det räcka! 

Ska även packas och tvättas imorgon för på fredag bär det av till Norrköping! Ska kolla på SM i handboll hela helgen ungdoms SM är det då som gäller. Kommer att bli as kul!

Allmänt | 2014, H&M, Handboll, JSM, OS, Rio, Svenskhandboll, USM, antecknignar, engelska, kurser, plugg, tenta | |
#1 - - Blogg.se:

Lycka till med din nya blogg!

#2 - - Cecilia :

Haha ja, det är ju drömmen att somna innan 22! Jag får börja packa ikväll efter träningen! :)))) ska bli så kul med Norrköping!'

Upp