Säsongen igång!

Nu ska jag verkligen ta tag i det här med bloggen igen, har tagit lite sommarlov ifrån den som ni kanske har märkt. Men nu så ska jag börja skriva här igen. 
 
Nu har handbollsäsongen börjat på riktigt. Blåsor på fingarna och skavsår på fötterna. Köpte nya handbollsskor så inte så konstigt att jag har skavsår. Har börjat köra på ordentligt med knät nu. Och det känns riktigt bra faktiskt. Blev lite trött i det i slutet av träningen men annars så funkar det. Var faktiskt så trött där ett tag överhuvud taget så jag trodde att jag skulle spy. Har börjat gör lite hoppskott som jag inte har gjort sen det gick sönder. Lyfter inte så mycket menmen. Har inte gjort det på två år. Spänten finns liksom inte riktigt kvar. Är lite psykiskt också som tar emot då det var på ett hoppskott i landningen som mitt knä gick sönder. 
 
Imorgon ska jag åka med min syster och hennes son till Leos lekland. Ska hjälpa henne att hålla koll på lillgrabben, som antagligen kommer att vara överallt hela tiden. 
 
Jag, 2010 med Upplandslaget.
Allmänt | 2010, 2013, Handboll, Jag, Skånela, asics, blåsor, handball, kempa, klister, korsband, leos lekland, shorts, skada, skafa, skavsår, skor, sverige, sweden, tofs, tröja, uppland | |
Upp