Scrapbook

Har börjat att göra mitt scrapbooking album för London. Blir lite mindre album den här gången typ A5 storlek. Älskar verkligen att hålla på med sånt pyssel, kan koppla bort allt annat. Såg nu att bilderna som jag beställde igår från Photobox redan har blivit skickade. Smött! Då kan jag snart börja med resten av albumet. Har gjort framsidan och första uppslaget idag.
 
Blev en vända till Uppsala idag och handla på Panduro. Hade tur så de hade rea 50 % på vissa varor, så jag hittade massor av papper som det var halva priset på. Sedan har jag även hunnit med massor av fika då min far fyllde år idag.
 
Imorgon ska jag bege mig ut på landet till min systers hus, ska sova där en natt. Hade tänkt att hinna med att träna och börja skriva på mitt slut PM i sommarkursen som jag läser. Har faktiskt gått ganska så bra på kursen hittils så kommer att bli kul att skriva det. Sen så ska den bara vara på 4 -6 sidor (jag hade först för mig 6-8!) så det kommer nog att gå ganska så fort. 
 
Lägger upp en bild från första sidan som jag har gjort på albumet, här under. Ville göra det ganska så neutralt så att det passar ihop med de andra albumn jag har som jag har gjort. 
 
Svart Papper Panduro 10 :-
Klisterbokstäver Panduro 49 :-
 
 
 
 
 
Allmänt | 2013, Belysning, Historia, Makt, Medecin, Och, PM, Panduro, Photobox, University of Uppsala, Uppsala, Uppsats, album, bilder, scrapbook, sommar, träna | |
Upp