20 år

Har haft min tjugonde födelsedag idag, med massa med släkt har det firas. Och igår så firades midsommar med ett  gäng vänner. Mycket trvligt!
 
Fick massor av olika presente, allt ifrån victoria secret body mist till armband, kläder, parfym till reseguider. Av mina föräldrar fick jag en Christina Agulera parfym red sin, har alltid gillar hennes parymer. Jag fick även en mojito av mina föreäldrar, perfekt älskar de! Och victoria secret misten fick jag av min vän Ebba. Jag och Cecce ska ju som sagt resa till London om 16 dagar, så fick jag en reseguid med karta och grejer om just London. Perfekt!
 
Sedan fick jag ett SNÖ armband av min mormor och morfar som var jätte fint! Och fick även armband, linne och läppglans av min syster som hade as fina färger. Haha, den mest otippade presenten var av min bror och hans familj som var en glassmaskin! Tror nog att de har planerat att de ska få komma hit på glass sen när jag håller på att prova massa olika. Tackar verkligen för alla fina presenter!
 
 
 
 
 
 
Allmänt | 20, 2013, SNÖ, agulera, armband, body, christina, födelsedag, glass, glassmaskin, midsommar, mist, parfym, present, secret, sommar, victoria | |
Upp