Körkort

Jahaja onsdag idag då, har lyckats att ta körkort idag! Så jäkla skönt och ha det gjort nu! Var så nervös när jag skulle klicka på knappen att rätta att jag skakade. Körde även till träningen idag, haha, hoppas att tjejerna inte var för nervösa som åkte med mig.
 
Nu blir det att kolla på fotbollen Brasilien - Uruguai i confederation cup semifinal. Fast kanske inte, är inte så intresserad av fotboll faktiskt. 
 
Imorgon ska jag först träna på morgonen, sen på eftermiddagen ska jag bege mig med bilen till min syster och hälsa på henne och lill Noa. Efter det ska jag åka och plocka upp min vän Cecce i Märsta för vi ska åka och prova ut nya overaller till oss själva. Sedan tänkte jag skriva min uppsats till den här veckan så jag har det gjort, så jag slipper sitta med den på söndag när den ska in...
 
Måste skriva packlista ikväll eller imorgon också till Patille nästa vecka. Annars så kommer jag att glömma något! Packlista is the shit! Har köpt solkräm och after sun, så nu gäller det att det ska vara fint väder nästa vecka! Har ju även köpt en keps så jag ska kunna stå ut med solen i en vecka!
 
 
 
Allmänt | 2013, Handboll, Partille, Skånela, bil, brasilien, cup, fotboll, handball, handboll, jej, kökort, körkort, sverige, tjej, uruguai | |
Upp