Nya tag

Ja jag har ju inte bloggat här på ett bra tag. Jag har inte haft tid eller lust att göra det, har haft det lite jobbigt här den senaste veckan då mitt knä hoppade ur led igen förra tisdagen. Så just nu så hoppar jag runt på kryckor igen. Undrar nästan om jag ska börja skriva ned på mitt CV att jag är en mästare på att gå på kryckor. Skämt åsido, om en och en halv vecka ska jag till läkaren och se vad det är som har gått sönder, eller om något höll. Orkar inte om korsbandet har gått av igen, så håll tummarna för att det höll!

 

Nog pratat om det fördömda knät, i maj så kommer jag att lämna fastlandet. Då bär det nämligen av till Gotland för fältkurs på Arkeologin. Kommer bli så roligt! Känns som att vi ska åka på läger eller något. Så vi ifrån Uppsala kommer att få bo i bygdegård eller ett privathus, vi kommer att dela upp oss där emellan.  Dock ska vi bo i någon liten håla vid namn Buttle… Vet inte ens om det stavas så. Men kul kommer att bli i alla fall! Vi pratade med en doktorand på universitet idag som tydligen hade varit där och självklart var det viktigaste som han tyckte var att tala om vart systemet fanns! Haha, ja om vi ska bo där typ en halvtimme ifrån Visby så kommer det nog att bli många besök dit. Och kommer nog bli lite utgång i Visby också.  Fyra veckor på Gotland asså! Blir min första gång där också, har aldrig varit där. Tror att det är bronsålders fornlämningar som vi ska gräva ut, kommer inte riktigt ihåg vad exakt det var för tidsålder på det. Tror faktiskt att det kommer vara flera olika. 

 
Allmänt | Arkeologi, Gotland, University of Uppsala | | Kommentera |

Plugg...

Hejsan!
 
Gick upp klockan halv ett idag, var inte meningen att jag skulle sova så länge men men. Hade faktiskt ställt klockan 10 men somnade om... Hann i alla fall att titta på handboll, Spanien - Sverige. Tränings turnering innan EM som börjar nästa vecka. 
 
Har även skrivit på min uppsats som ska in den 19 på den där kvällskursen som jag gick här innan jul. Så snar är det klart med den, sedan ska jag skriva en artikel som ska in samma dag. Som är till Arkeologi A kursen. Så mitt mål är att vara klar med Dinosarurie uppsatsen på onsdag så kan jag börja med den andra sen. Sen ntligen börjar det nya kursen, är ganska så less på det här nu!
Allmänt | | Kommentera |

Torsdag

Jahapp då är man sjuk igen då, har fått antibiotika den här gången. Så det känns ju skönt i alla fall för då kanske jag blir frisk. Var inte lunginflammation eller halsfluss, men jag har ju astma så har svårare att bli av med sjukdomar av mig själv när det gäller lungorna tydligen. Så nu blir det tabletter i 10 dagar. Skulle ha åkt med till Åland imorgon med familjen, men jag får stanna hemma. Behöver dock det, måste plugga... Ska skriva en uppsats, som ska lämnas in den 19 januari. Sedan har jag en hemtenta som ska in samma dag som jag måste börja lite på också. Har dock ingen aning om hur den ska se ut, vet vad jag ska skriva om, men inte hur jag ska skriva det. 

Usch, har varit lite bilder här på bloggen nu ska skärpa mig lovar. Ska göra det när jag blir frisk och orkar ta mig ut ur huset!
Allmänt | | Kommentera |
Upp